Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Konfirmation i Sundkirken

Der er åbnet for tilmelding.

Konfirmation 2023

Fredag den 5. maj (Bededag)

Konfirmation 2024
Fredag den 26. april (Bededag)

Konfirmation 2025
Fredag den 16. maj (Bededag)
 

Tilmelding  

Man kan reservere plads til sit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation flere år i forvejen her på hjemmesiden (følg links ovenfor).

Men samme år, som barnet skal begynde til præst skal forældremyndighedsindehaverne tilmelde barnet via nem-id i perioden maj-november.

Tilmeld via Nem-id

Når man tilmelder via Nem-id skal man være opmærksom på at vælge Allehelgens Sogn, så barnet bliver meldt til i den rigtige kirke.

Hvis du har tilmeldt dig det forkerte år eller i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Mik Kjerulff på mikj@km.dk

Hvis du gerne vil gå til konfirmationsforberedelse, men ikke er helt sikker på, om du vil konfirmeres, er det en god idé at melde sig til konfirmation alligevel, så du har muligheden. 

Velkomstgudstjeneste

Der er Velkomstgudstjeneste den 11. september 2021 kl. 10.00 i Sundkirken. Du vil modtage en invitation når det nærmer sig.
Efter gudstjenesten vil der være en kort introduktion til årets gang og konfirmationsundervisning. Der bliver selvfølgelig også lejlighed til at stille spørgsmål.

Alle indskrevne konfirmander forventes at deltage i gudstjenesten sammen med deres forældre. Der får man sit første kryds for kirkegang. 

Konfirmandundervisning

Kommende konfirmander fra sognet har fortrinsret til forberedelse og konfirmation i Sundkirken. Der oprettes kun et hold.

Undervisningen er obligatorisk. Det vil sige, at man skal komme hver gang. 
Hvis man er syg, skal en af forældrene kontakte præsten på 25142457 og melde afbud. 
Undervisningen er hovedsageligt onsdage fra kl. 14.00 - 15.30.
(Pga. ændring i skoletiden har undervisningstidspunktet ændret sig for at kunne tilpasse flest skoleskemaer. Der kan forekomme ændringer.)

Første gang der er forberedelse er onsdag den 14. september kl. 14 - 16

Kirkegang er obligatorisk. 
Man skal gå i kirke som anvist af præsten. Det kan være på både søndage og hverdagsaftener. 

Praktisk information

På konfirmationsdagen skal konfirmanderne møde i kirken kl. 09.20. Der er fotografering foran alteret, og forældre må gerne møde op for at tage billeder til familiealbummet.

Konfirmationen begynder kl. 10.00 og varer ca. 1 - 1.5 time.

Der er 150 siddepladser i Sundkirken og man er sikret 7 pladser til familie og venner.

Er der mere end 14 konfirmander tilmeldt, vil der være konfirmation både kl. 10.00 og kl. 12.00. Fordeling af konfirmanderne vil ske når konfirmandundervisningen er startet.

Fotografering
Vi har en fotograf, som tager billeder til konfirmationen, både før, under og efter. Links til billederne bliver sendt til forældrene, så snart de er klar.