Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Konfirmation i Allehelgens Kirke

Konfirmationsdatoer

 

Konfirmation 2022 er lørdag den 7. maj   

Pga. situationen med Corona, som nok kommer til at berøre os et stykke tid endnu ved vi endnu ikke om der skal holdes én to eller tre konfirmationer på den fastsatte konfirmationsdato. Men det danner vi os et overblik over, når vi ved, hvor mange konfirmander, der er indskrevet på holdet.
Konfirmanderne fordeles af præsten på tidspunkterne på konfirmationsdagen, naturligvis med hensyntagen til hvilken klasse konfirmanden går i.

Hvis du har tilmeldt dig det forkerte år eller i tvivl om noget, er du velkommen til at kontakte Line Bønding på lab@km.dk

Velkomstgudstjeneste

I år er der velkomstgudstjeneste for Allehelgens Kirkes konfirmander søndag den 19. september 2021 kl. 12.00 i Allehelgens kirke.
Alle indskrevne konfirmander forventes at deltage i gudstjenesten sammen med en forælder. Der får man sit første kryds for kirkegang. Efter gudstjenesten vil der være et  informationsmøde om konfirmandundervisningen.

Konfirmandforberedelsen

Man kan tilmelde sig konfirmationsforberedelsen helt frem til velkomstsgudstjenesten, som afholdes i september (i år 13. september kl 12.00 i Allehelgens Kirke). 

Der er en aftale med Lergravsparken Skole om, at konfirmandforberedelsen ligger onsdag fra kl. ca 14. Konfirmander fra andre skoler kan have andre skemaer, og det må forhandles mellem skole og hjem at konfirmanden kan være til forberedelsen til tiden.

Første gang vi mødes er onsdag den 22. september kl. 14.00

Forberedelsen er obligatorisk. 
Det vil sige, at man skal komme hver gang. 
Hvis man er syg, skal en af forældrene ringe / sms'e til Line Bønding på 31 36 28 80 og melde afbud. 
Undervisningen foregår hovedsageligt om onsdagen mellem kl. 14 og 16, men der kan også lægges forberedelse en lørdag eller lignende (også obligatorisk).

Kirkegang er obligatorisk. Man skal gå mindst 8 gange i kirke fordelt ud over hele forberedelsestiden.
Man skal gå i kirke som anvist af præsten. Det kan være på både søndage og hverdagsaftener. 

Jeg glæder mig meget til at møde alle de nye konfirmander :-)

Med venlig hilsen,
Line Bønding,
Sognepræst i Allehelgens- og Sundkirken Pastorat, Amagerbro Provsti