Udgivet af Line Bønding, fre d. 29. maj 2020, kl. 10:42

Hvor mange må vi være i vores kirker?

Opdatering pr. 10. juni:

Vi må nu være 1 person pr. 2 m2, hvis deltagerne i det væsentlige sidder ned.
Der skal stadig være 1 meter imellem os, hvis vi ikke synger og 2 meter, hvis vi synger. Så det kommer ikke til at betyde noget for max deltagerantal i vores kirker.

I Allehelgens Kirke er det stadig 97 personer (inkl. 24 på pulpituret) hvis vi ikke synger, og 45 (inkl. 16 på pulpituret), hvis vi synger.

I Sundkirken er det stadig 56 personer med 1 meters afstand, inkl 8 oppe ved orgelet. Med 2 meters afstand kan der være 26, inkl 4 oppe ved orgelet.

Det er markeret, hvor man skal sidde. Folk fra samme hustand må gerne sidde ved siden af hinanden. Det betyder dog ikke noget for det samlede max antal, der må samles i kirkerne.

--

29. maj

Her i coronatiden er det begrænset, hvor mange vi må være i vores kirker.
Vi må være 1 person pr. 4m2. Og alt efter om vi skal synge eller ej, må vi sidde mere eller mindre tæt.
Hvis vi skal synge, skal der være 2 meter til alle sider fra næsetip til næsetip. Hvis ikke, skal der være 1 meter.

Det betyder, at vi i Allehelgens Kirke må være 97 personer i Allehelgens Kirke, inkl 24 på pulpituret (balkonerne), hvis vi ikke skal synger.
Skal vi synge, skal vi sidde med 2 meters afstand, og så kan vi være 45 personer, inkl. 16 på pulpituret.
I Sundkirken kan vi være 56 personer med 1 meters afstand, inkl 8 oppe ved orgelet. Med 2 meters afstand kan der være 26, inkl 4 oppe ved orgelet.

Det er markeret, hvor man skal sidde. Folk fra samme hustande må dog gerne sidde ved siden af hinanden. Det betyder dog ikke noget for det samlede max antal, der må samles i kirkerne.

Kategorier Kommende arrangementer